2020 / 04 / 21

Information kring Corona

Med hänsyn till rådande läge pga Corona-viruset har styrelsen självklart förståelse för olika situationer kring permittering, ofrivillig arbetslöshet, hemarbete och stöd till äldre. Har Du, på grund av Corona, svårigheter med vardagen är Du välkommen att kontakta styrelsen@brfsatraang.se för att öppna en dialog kring just Din situation.

I dessa tider är solidaritet och samverkan viktigare än någonsin. Har Du möjlighet att hjälpa äldre i Din port eller mer? Hör gärna av Dig till grannar, lämna en lapp i porten eller knacka på dörr. Att gå ut och handla en matkasse, hämta medicin på apoteket eller andra småsaker kan vara av enorm nytta för andra.

Styrelsen har även beslutat att inte hyra ut föreningslokalen fram tills upphävning av förbudet på folksamlingar på 50 personer. Vi arbetar även aktivt med att hitta en tillfredsställande lösning för årsstämman – mer information kommer.