Information till nyinflyttade

Välkommen till Brf Sätra Äng

På denna sida finns några viktiga informationsbitar riktade till dig som nyinflyttad. Utöver denna sida rekommenderar vi att du läser:

Styrelsen har även publicerat en rapport på dess verksamhet flera år tillbaka, detta för att få en blick på hur föreningen har utvecklats.

Information från styrelsen

Styrelsens kommunikation och information sker enligt dessa kontaktvägar:

  • Hemsidan – All information läggs ut som nyheter på denna hemsida, både som inlägg under Nyheter och som regelbundna digitala nyhetsbrev under fliken Nyhetsbrev
  • Digitala informationstavlor i varje port
  • Kallelser till stämmor sker genom utdelning till brevlådor
  • E-postutskick – Vid de flesta ärenden e-postas medlemmar. För närvarande görs inga utskick via e-post. Om du inte har anmält din e-postadress redan så gör det till styrelsen@brfsatraang.se

Facebook-grupp

Föreningen har en Facebook-grupp för medlemmarna i föreningen. I denna grupp, som administreras av medlemmar, kan du ställa frågor till andra medlemmar, till exempel när du behöver hitta en hantverkare eller leverantör. Facebook-sidan används även av styrelsen för att flagga när ny information har lagts upp på hemsidan, men tar inte emot felanmälningar på Facebook.

Klicka här för att komma till Brf Sätra Äng på Facebook.

Namnskyltar

Ändring av namnskyltar sker via Delagott. Kontakta info@delagott.se.  Namnskyltar sitter i entré, på brevlåda samt på tidningshållare. Namnskyltarna har i regel formatet “<Efternamn> <Initial>”, exempelvis “Svensson S”.

Namnskyltsändring genomförs på fastighetsteknikers nästa rondering.

Tvättstugor

I samband med ditt tillträde ska du ha fått ID-tag till låssystemet. Denna bär ditt lägenhetsnummer. För att boka en tvättstugetid sätter du din ID-tag mot den digitala informationstavlan i din port för att boka tvättstuga.

Gym

Föreningen har inrett ett gym i föreningslokalen under restaurangen Shaions på Sätraängsvägen 134. Ordningregler finns här. 

Detta hittar du mer om i ”vanliga frågor”:

Under sidan ”Vanliga frågor” hittar du mer information om t.ex bredbandsuppkoppling, extranycklar, elmätning. Se även Bygga och Renovera, samt Bredband och TV.

Kontaktsidans formulär

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.