2021 / 04 / 28

Dokument till Årsstämman 2021

Igår delade styrelsen ut kallelsen till årsstämman 2021 till era brevlådor. Stämman sker digitalt den 18 maj 2021. För att alla ska kunna delta och representeras, bifogas även en guide om hur man deltar digitalt, en poströst, och en fullmakt (både fullmakt och poströst kan såklart inte användas samtidigt).

All nödvändig information ska finnas i dokumenten som delades ut. Vi har såklart gjort vårt allra bästa för att vara så tydliga som möjligt, men om ni känner att vi har missat något, om ni har frågor eller funderingar, eller om ni mot förmodan skulle sakna ett dokument, tveka inte att kontakta styrelsen@brfsatraang.se i god tid innan stämman!

Ni ska totalt ha 12 dokument:

 • Kallelse
 • Årsredovisning
 • Snabbguide till Percap-appen
 • Formulär för portröstning
 • Formulär för fullmakt
 • Valberedningens förslag till styrelse 2021
 • Styrelsens proposition till arbetsgrupper
 • bilaga till styrelsens proposition
 • Motion från medlem kring en träningslokal
 • Motion från medlem kring solel
 • Bilaga till motion kring solel
 • Motion från medlem kring riskhanteringsgrupp

Ni hittar även alla dokument digitalt på denna länk (zip-fil).

Väl mött!